Dansevent 1 & 2

10 september 2023

Lyllos oss!

10/9-2023

Den 10:e september ägde vårt andra dansevent rum i Stockholm. Totalt höll vi i fem olika dansklasser! Två olika teknikklasser, två olika koreografiklasser och som tidigare avslutade vi med High Intense Latin.

Vi dansade rumba, jive, cha cha, samba och salsa. Det var en otrolig dag med så mycket glädje och gemenskap. Det kändes väldigt häftigt för oss att få hålla i vårt andra event, dessutom med deltagare som reste hit från städer som Kalmar och Gävle.

Vi känner oss så lyckligt lottade! Nu tar vi en liten paus innan bebis kommer, sen kör vi igång igen! Tack för idag, ni är bäst!

Massa kramar,

Linn & Katja

Vi går igenom grunderna i cha cha

Vårt allra första dans- och träningsevent!

17/6-2023

Den 17 juni höll vi vårt allra första dans- och träningsevent! Som vi sett fram emot denna dagen! Vi var faktiskt ganska nervösa men när alla deltagare klev in i salen kändes det enbart roligt och härligt. Nu är vi äntligen igång!

Alla deltagare var otroligt peppiga och glada! Teknikklasser, koreografiklasser och vårt eget nya koncept High Intense Latin. Vi var båda så imponerade över er dans och den energi ni hade genom hela dagen. Väldigt fint att det som började som en liten idé idag blev verklighet.

Vi vill säga ett stort tack till alla som kom och hoppas så att ni vill dansa med oss även den 10 september då vårt andra dans- och träningsevent äger rum.

Tack, tack, tack för idag!

Massa kramar,

Linn & Katja