Nypremiär för våra dans- och träningsevent!

20 april 2024

I lördags hade vi nypremiär för våra dans- och träningsevent och vi är så lyckliga! Lokalen på Salsa Studio fylldes av er otroliga deltagare som gav så mycket härlig energi hela dagen- tack för det! 

Se en recap av danseventet här!

Första passet – teknik

Vi började dagen med ett teknikpass där vi hade fokus på rotation i höfterna och teknik i fötterna. VI gjorde en slinga med steg från både rumba och samba och som ni dansade!

Det är väldigt fint att få undervisa ett gäng med så mycket fokus och som ställde så många frågor genom hela klassen. Tack för ert engagemang!

Andra & tredje passet – koreografi för olika nivåer 

Därefter körde vi Commercial Latin Choreo (fortsättning/avancerad) med samba-koreografi till låten “Baila, baila, baila” och sedan Commercial Latin Choreo (nybörjare) med cha cha-koreografi till låten “Pata pata”.

Båda grupperna gav allt från början till slut! Otroligt roligt att få se våra koreografier komma till liv tillsammans med er!

Fjärde passet – svett och skratt

Avslutningsvis körde vi ett svettigt High Intense Latin-pass till härliga rytmer av merengue, salsa och jive! Vi tror att det är vårt mest energiska pass någonsin!

Det dansades, svettades och skrattades från början till slut. Ett perfekt avslut på en helt otrolig nypremiär tycker vi!

Påfyllnad efter danspassen

Med oss hade vi bars från Barebells och vätskeersättning från Resorb. Perfekt efter ett eller flera danspass tyckte vi- och det verkade uppskattas av er deltagare då allt tog slut!

Tack!

Tack, tack, tack till alla er som dansade med oss. Vi är så glada och lyckliga efter att ha dansat med er och ser fram emot massa fler dans- och träningsevent tillsammans! Hoppas vi ses den 25 maj igen!

Massa kramar,

Linn & Katja